SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pátek 17.srpen 2018 21:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: středa 12.říjen 2016 11:14 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Ahoj,nevěděl by někdo kodování radia RCD 330g(China) na Seat Altea XL,jde mi hlavně o multifunkční volant který nefunguje.Současné kodování 00000400040005.Ve fault kodech radia mám chybu 01317-Control module in instrument cluster,004-no signal/communication.
Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: neděle 23.říjen 2016 11:16 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Bredy píše:
Ahoj,nevěděl by někdo kodování radia RCD 330g(China) na Seat Altea XL,jde mi hlavně o multifunkční volant který nefunguje.Současné kodování 00000400040005.Ve fault kodech radia mám chybu 01317-Control module in instrument cluster,004-no signal/communication.
Díky



Nikdo nemontoval?
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: pátek 6.leden 2017 20:13 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: úterý 31.květen 2016 11:14
Příspěvky: 4
Pohlaví: Muž
Ja mám tiež taký istý problém s týmto rádiom. Nevie niekto poradiť ? Zo starým rádiom fungoval volant bez problémov a po výmene za nové rádio nič.

A ešte y som sa chcel opýtať odkiaľ ste objednali ten rámček na toto rádio. Ďakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: neděle 8.leden 2017 01:04 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Rámeček je originál Seat od dealera,cena okolo 700kč.Volant jsem stále nevyřešil. :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: čtvrtek 2.březen 2017 21:32 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 11.duben 2015 15:25
Příspěvky: 35
Pohlaví: Muž
Bredy píše:
Rámeček je originál Seat od dealera,cena okolo 700kč.Volant jsem stále nevyřešil. :(

snad to nebude reklama, ale já rámeček objednával na 2.din
rádio mám jinou čínu (Isudar), chybu mi to ve VAGu hlásí taky, ale volant a couvací kamera funguje.musí být zaplý can.
do pokročilejšího nastavení se dostávám přes 3711, kde byl z výroby nastaven na vw. nemělo by se s ním hýbat, ale třeba by vám to pomohlo.

https://www.drive2.ru/l/8957506/

mrkněte na CAN TYPE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: středa 8.březen 2017 17:10 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 1.březen 2013 01:17
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
Ahoj, chci se Vás zeptat... taky uvažuji na výměně rádia... Ale docela se bojím, že bude mít o dost horší signál, než to originální... Jaké máte zkušenosti a dá se tomu nějak předejít, Popřípadě, jaké rádio bych si měl vybrat, aby kvalita signálu byla totožná s tím od výroby? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: středa 8.březen 2017 18:16 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 11.duben 2015 15:25
Příspěvky: 35
Pohlaví: Muž
maresdag píše:
Ahoj, chci se Vás zeptat... taky uvažuji na výměně rádia... Ale docela se bojím, že bude mít o dost horší signál, než to originální... Jaké máte zkušenosti a dá se tomu nějak předejít, Popřípadě, jaké rádio bych si měl vybrat, aby kvalita signálu byla totožná s tím od výroby? :)

Ahoj. Mam taky Čínu Isudar. Na funkce dobrý,ale vybíjí baterii a příjem je o něco horší než original SE 359. Kdybych teď kupoval radio, tak jdu do koncernovýho. (třeba MFD2)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: pondělí 20.březen 2017 10:36 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Ahoj,
příjem si myslím že se nezhoršil a že kvalita reprodukce je možná lepší než u origo radia.Jen mě mrzí,že nefunguje ovládání z volantu.
Zatím neřeším.Vybijení baterie pravděpodobně způsobuje stará Gateway jednotka,pohledej na internetu. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: pondělí 20.březen 2017 20:49 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 11.duben 2015 15:25
Příspěvky: 35
Pohlaví: Muž
Asi jo, mam r. v. 2006. Tuším, že u 2008 už by to mělo být s getway v pohodě. Jinak když jsem měl rádio připojené na zdroji, tak po zapnutí bez repráků bere 0,6A. Kdyz ho jen vypnu, tak 0,4A. Když odpojím červený, nebo žlutý drát, tak 0,010A. V autě mi nepomohlo ani odpojení červenýho drátu, přitom se na klíček taky rádio vypne, ale neodpojí se ten velký odběr. (U zdroje to trvá asi tři vteřiny).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: středa 22.březen 2017 11:09 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Ahoj,tak to nevim,proud jsem neměřil,ale já mám napájení radia pouze 2 dráty +a-,zřejmě to odpojuje právě gateway.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kodování RCD 330g
PříspěvekNapsal: čtvrtek 24.květen 2018 09:01 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 6.listopad 2014 13:35
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Ahoj všem,tak konečně vyřešeno.Volant funguje pomocí přidané krabičky z číny :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


České Casino Online

Ceske-casino-online.cz - Internetové Kasino



© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2018 SEAT KLUB CR z.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz


Informace o zpracování osobních údajů   |   Zásady používání souborů cookie