SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pondělí 18.prosinec 2017 20:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Palubny pocitac
PříspěvekNapsal: čtvrtek 5.říjen 2017 10:10 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: neděle 6.březen 2016 21:56
Příspěvky: 6
Pohlaví: Muž
Ahojte,

Mam alteu r.v 2005 1.6 75kw.
Medzi otackomerom a rychlomerom mam taky maly display( palubny pocitac?). Zobrazuje mi tam preiemernu rychlost, spotrebu, aktualnu spotrebu, hodiny, teplotu vonkajsiu, dojazd a potom len tri palicky a v rohu je ze km/h ale neukazuje nic. Je to v poriadku alebo odisiel nejaky senzor? Neskor sem mozem nahodit aj foto
Auto mam necely rok ale tuto anomaliu som zacal registrovat posledny mesiac a ani neviem od kedy to nefunguje.

Dakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Palubny pocitac
PříspěvekNapsal: pátek 6.říjen 2017 08:00 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 7.leden 2012 12:22
Příspěvky: 186
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž
Auto: Altea
Ahoj,

vsechno ti finguje. Palicky jak pises s km/h je limit pro zimni pneumatiky, ktery si musis sam nastavit. Pak, az pojedes touto nastavenou rychlosti, tak te to bude varovat, ze jsi na rychlostnim limitu zimnich pneu.
Jeste si muzes zobrazit dlouhodobou spotrebu - zmacknes tlacitko OK, kdyz to bude zobrazene na spotrebe, ma to myslim i cisla 1 a 2, ta 1 je spotreba ujeta za aktualni dobu a 2 je dlouhodoba spotreba. To stejne je to s ujetou vzdalenosti.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Palubny pocitac
PříspěvekNapsal: středa 11.říjen 2017 21:29 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: neděle 6.březen 2016 21:56
Příspěvky: 6
Pohlaví: Muž
Takze nieco ako obmedzovac rychlosti, len to neobmedzy vykon ale len zvukovo upozorni pri prekroceni rychlosti. A Ako sa to nastavuje?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Palubny pocitac
PříspěvekNapsal: čtvrtek 12.říjen 2017 22:52 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3836
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
Nastavuje se to v případě, pokud máš obutý zimní pneu s nižším rychlostním indexem než je v TP


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Palubny pocitac
PříspěvekNapsal: sobota 14.říjen 2017 12:47 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: neděle 6.březen 2016 21:56
Příspěvky: 6
Pohlaví: Muž
ok a ako si nastavim tu rychlost kedy to ma zacat pipat, co a kde mam stlacat? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2016 SEAT KLUB CR o.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz