SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pondělí 19.listopad 2018 14:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 22.březen 2011 22:20 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3850
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
Z pojistkovky pozice 5. Na spojce a brzdě jsou spínače a pokud je jeden vadnej tak to nebudu fungovat, ověřit funkčnost by měla jít po vagu. Jakou máš páčku je jedno. Popřípadě jde ověřit přes vag funkčnost i jednotlivejch tlačítek na páčce.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 22.březen 2011 22:26 
Offline
SEATí důchodce
SEATí důchodce
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 18.leden 2009 18:39
Příspěvky: 6740
Bydliště: Hovězí
Pohlaví: Muž
Auto: QUATTRO
tak takovýhle operace ve VAGu jsou pro mě už vysoká dívčí,tomu neholduju :D :D

zkusim to přepojit do tý pojistkovky co to udělá

v každým případě díky moc za rady :potlesk: :potlesk: 8) 8)

_________________
..víte,když já jsem jen obyčejný tuňák...

dobročiná organizace Hovězí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: středa 23.březen 2011 18:55 
Offline
SEATí důchodce
SEATí důchodce
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 18.leden 2009 18:39
Příspěvky: 6740
Bydliště: Hovězí
Pohlaví: Muž
Auto: QUATTRO
tak jsem asi podcenil jeden krok a to vypnutí a zapnutí klíčku :D :D dneska jsem VAGem zkusil spínače na pedálech jestli jdou,pak páčku tempomatu,vše funguje jak má.. tak jsem

zavolal pomoc na telefonu a bylo mi sděleno že musím po aktivaci tempomatu vyp a zap klíček.. já to včera dělal na nastartovaným autě :D :D

takže už mi to funguje :P 8) 8) 8)

_________________
..víte,když já jsem jen obyčejný tuňák...

dobročiná organizace Hovězí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: středa 4.květen 2011 11:20 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 17.březen 2007 00:53
Příspěvky: 415
Bydliště: Czel.A
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon 1M
Chtěl bych se zeptat, mám Leona 1M 1.9 Tdi 66Kw(2004),mám manuální klimu a je bez palubního počítače.Bude mi tam ten tempomat fungovat?

_________________
V mý hrudi bije semtex,já mám závit nadoraz,hlavně ať to strážnej anděl zase stihne včas!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: středa 4.květen 2011 11:36 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 1.listopad 2007 16:08
Příspěvky: 4689
Bydliště: Vojkovice u Kralup
Pohlaví: Muž
Auto: Peugeot 407, Kymco Downtown
Jo bude,mám to úplně stejně a teď mám nove tempomat a pecka

_________________
Tak šel čas:
Leon 1.4 16v: odbržděno dábelských 63,2kW a 135,56Nm- PRODÁNO
Leon 1,9 TDi: SPRINT 1019-soft by Reesha-EGR off-145,54 PSu a 369,41 Nm-PRODANO
Golf V GT Sport,TDi: 156,4 PS , 356 Nm - UŽ NENÍ CO PRODÁVAT :-(
Peugeot 407 HDi BI-TURBO Sport/Premium : zatím serie 170PS
new work: T-Mobile


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 14.květen 2011 18:38 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 13.prosinec 2010 21:28
Příspěvky: 45
Bydliště: Olbramovice
Pohlaví: Muž
Auto: TOLEDO II (03) TDI 81kW
Takže dnes jsem nainstaloval tempomat podle návodu zde a maximální spokojenost šlape jako hodinky. Děkuji panové. :)

_________________
TOLEDO II(03), TDI 81kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 2.srpen 2011 17:34 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 17.březen 2007 00:53
Příspěvky: 415
Bydliště: Czel.A
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon 1M
Zdarec,mám docela důležitý dotaz,když jsem to začal rozebírat tak mi po vyndání airbagu odněkud vypadl oholený drát,dlouhý cca 20cm,po obou stranách ocínovaný.Vůbec nevím kam to mám vrátit,poradí mi prosím někdo??Díky moc!

_________________
V mý hrudi bije semtex,já mám závit nadoraz,hlavně ať to strážnej anděl zase stihne včas!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 2.srpen 2011 18:06 
Offline
SEATí důchodce
SEATí důchodce
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 18.leden 2009 18:39
Příspěvky: 6740
Bydliště: Hovězí
Pohlaví: Muž
Auto: QUATTRO
oholený ocínovaný drát tam nebyl od výroby , pokud tam byl volně ložený,asi nějaký pozůstatek po čemsi...

_________________
..víte,když já jsem jen obyčejný tuňák...

dobročiná organizace Hovězí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 2.srpen 2011 18:18 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3850
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
Já tam měl zase střepy :-D vyhoď to a neřeš


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: úterý 2.srpen 2011 22:00 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: sobota 17.březen 2007 00:53
Příspěvky: 415
Bydliště: Czel.A
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon 1M
No to je právě otázka jestli tam byl volně ložený,mě se právě zdálo že vede do toho airbagu.Nikdo ho tam nemá?Jsem totiž první majitel a předemnou se v tom nikdo nehrabal tak je mi to divné.

_________________
V mý hrudi bije semtex,já mám závit nadoraz,hlavně ať to strážnej anděl zase stihne včas!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pondělí 15.srpen 2011 11:33 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pondělí 28.červen 2010 12:05
Příspěvky: 12
Pohlaví: Muž
Ahoj, dá se nějak nenásilně zjistit jestli tam mám natahaný kabely, abych to nemusel celý rozebírat? A pak zjišťovat jestli tam ty kabely sou? :) díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pondělí 15.srpen 2011 11:35 
Offline
SEATí důchodce
SEATí důchodce
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 18.leden 2009 18:39
Příspěvky: 6740
Bydliště: Hovězí
Pohlaví: Muž
Auto: QUATTRO
proč by tam měli být ? když tam je tempomat,tak tam jsou a když tam není,tak tam nejsou :smile: :smile:

_________________
..víte,když já jsem jen obyčejný tuňák...

dobročiná organizace Hovězí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pondělí 15.srpen 2011 12:03 
Offline
škodovácký vetřelec
škodovácký vetřelec
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 12.srpen 2007 14:19
Příspěvky: 6390
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Auto: Bílá Slepice RS požírající dehet :)
reditelsveta píše:
Ahoj, dá se nějak nenásilně zjistit jestli tam mám natahaný kabely, abych to nemusel celý rozebírat? A pak zjišťovat jestli tam ty kabely sou? :) díky


rozebrat to budes muset tak jako tak, at to bude jakkoli, tak stejne sterace, torpedo a mechanizmus steracu musi ven (cely to vyndat je na 10min)...

_________________
Sice mám 2 koule, ale ani jedna není kříšťálová a nelze z nich věštit: S diagnostikou nejdál dojdeš

EX 1995 SEAT Toledo 1L 1.8i 66kW - série - prodáno
EX2001 SEAT Toledo 1M 1.9TDi 81@96kW - KW podvozek, černý interiér Cupra, Recaro seats, 17" FR - prodáno
2010 Škoda Octavia II RS 2.0TDi 125kW DSG - decentně sníženo AP Sportfahrwerke a poladěno v DieselPower
EX 2015 TOYOTA Yaris Trend 1.33 VVTi 73kW - nejlepší terénní/závodní vůz je služební vůz...
2018 Škoda Fabia III 1.0TSI 70kW socka, ale co, další služební závoďák


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pondělí 15.srpen 2011 13:57 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pondělí 28.červen 2010 12:05
Příspěvky: 12
Pohlaví: Muž
A poradili byste mi prosím co za kabely, kde je vzít a co s koncovkama? Moc sem to nepochopil nebo jestli stačí jen natahat kabely a tam pod stěračema připojit na ty piny a na druhý straně na páčku?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pondělí 15.srpen 2011 14:00 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3850
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
Koupíš kabeláž na Oktávku, rozděláš konektor pod stěračema zastrkáš to do něj a na druhý straně to připojí k páčce, jeden konektor dáš do pojistkovky a hotovo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


České Casino Online

Ceske-casino-online.cz - Internetové Kasino



© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2018 SEAT KLUB CR z.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz


Informace o zpracování osobních údajů   |   Zásady používání souborů cookie