SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pátek 17.srpen 2018 21:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pátek 16.srpen 2013 21:57 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: pondělí 15.duben 2013 21:22
Příspěvky: 101
Pohlaví: Muž
aha myslel jsem že vždy,dnes jsem si všiml,že mi nejde třetí brzdový,ale nevím jestli to ma něco společného..jde možnost vyzkoušet ho ve vagu? případně jak?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: pátek 16.srpen 2013 23:30 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3849
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
Stejně jako ti zkoušeli ten spojkovej tak je tam na brzdovej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 17.srpen 2013 07:57 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: pondělí 15.duben 2013 21:22
Příspěvky: 101
Pohlaví: Muž
ten mi nezkoušeli,protože jsem byl přesvědčen že musí svitit žhavení,ale myslel jsem,že bych si ho vyzkoušel doma na vagu,ale nevim kde a co ma ukazovat


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 17.srpen 2013 09:20 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: pondělí 15.duben 2013 21:22
Příspěvky: 101
Pohlaví: Muž
Tak na naměřených hodnotách v bloku 6 pozice 2 mi to ukázalo spojka 000 a sešlápnutá 100 a když sešlápnu brzdu tak mi to ukáže 011 a když pustim tak 000

edit: tak jsem si pujčil nový brz.spínač,ukazuje stejný hodnoty a tempomat stále nefunkční :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 17.srpen 2013 11:07 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: pondělí 15.duben 2013 21:22
Příspěvky: 101
Pohlaví: Muž
ještě je mi divný,že v hodnotách km mám 0.0,nemělo by tam být 35.0??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 17.srpen 2013 11:33 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: pondělí 15.duben 2013 21:22
Příspěvky: 101
Pohlaví: Muž
Tak problem vyřešen,tomu bych nevěřil....odpojil jsem autoradio a tempomat funguje,dával jsem si tam totiž jiný a je to tam asi divně zapojený

EDIT: upřesňuju informaci,aby až bude někdo mít tento problem,aby ho mohl vyřešit,k rádiu vede modro-bílý kabel a od rádia jsem měl černý-kostra,stačilo přeštípnout ten černý kabel a je po problému :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu Leon / Toledo 1M TDI
PříspěvekNapsal: sobota 19.duben 2014 13:36 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 19.duben 2014 12:37
Příspěvky: 1
Pohlaví: Muž
Zdravim, viem ze to tu uz bolo riesene, ale mohli by ste sem dat este raz ten navod v pdf alebo fotky z nstalacie ? dakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


České Casino Online

Ceske-casino-online.cz - Internetové Kasino



© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2018 SEAT KLUB CR z.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz


Informace o zpracování osobních údajů   |   Zásady používání souborů cookie