SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je neděle 8.prosinec 2019 21:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 253 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 25.červenec 2019 15:15 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 10.listopad 2018 22:09
Příspěvky: 5
Pohlaví: Muž
Pre funkciu off road menu je potrebné aby som mal v aute navigáciu? Ci to funguje aj bez toho?


Naposledy upravil Vito99 dne čtvrtek 25.červenec 2019 15:18, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 25.červenec 2019 15:17 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 10.listopad 2018 22:09
Příspěvky: 5
Pohlaví: Muž
Pre fungovanie off road menu je potrebné aby som mal v aute navigáciu? Ci to funguje aj bez toho?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 25.červenec 2019 15:17 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák

Registrován: úterý 3.listopad 2009 13:55
Příspěvky: 664
Pohlaví: Muž
Ano nutné

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, zjištování PIN, Immobilizéry, montáže navigací - Nexus,Colulmbus, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů, origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel.776200941


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 25.červenec 2019 15:23 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 10.listopad 2018 22:09
Příspěvky: 5
Pohlaví: Muž
Dá sa nejako dokodovat aby navigácia z mirrorlinku (full link) sa zobrazovala v digital cockpite? Nemám totiž originál navigáciu :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pondělí 29.červenec 2019 07:43 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 9.únor 2019 11:05
Příspěvky: 8
Pohlaví: Muž
Vito99 nepotěším tě řeším to samé a nejde to jen tak nakódovat. Jde o to že pokud z výroby nemáme navigaci v MIB2 tak pravděpodobně nemáme v MIB2 ani pevnej disk a nemáme tam HW pro větší výpočetní výkon grafiky navigace. Ta jednotka je zkrátka pro navigaci upravená železem z výroby a nejde jí jen tak dohrát. Existuje zatím mě známí jen jeden způsob a to výměna MIB2 jednotky za novou s navigací. Je potřeba jí koupit nakodovanou na tvoje vin vozu. Dále budeš potřebovat Most kabel kterej pravděpodobně už máš stejně jako já z výroby. Externí GPS modul a to je vše cena je cca 38 000kč a po výměně ještě třeba dokodovat MIB2 k obrazu svému. Chystám se na to a pokud se to povede a budu mít čas hodím sem postup co všechno a jak jsem musel udělat aby to makalo. Ten virtual bez navigace je uplná mrtvola. Nedivím se že hledáš způsob jak to tam dostat. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 10.září 2019 19:56 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: sobota 16.březen 2019 22:10
Příspěvky: 43
Bydliště: Kousek od Ostravy
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1.5 Xcellence
Ahoj,

Neví někdo zda jde nakódovat aby se zrcátka po odemčení samy nevyklopili, ale až po zapnutí klíčku ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: sobota 2.listopad 2019 14:33 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: středa 23.říjen 2019 16:43
Příspěvky: 27
Pohlaví: Muž
nahodou jsem narazil na tohle https://www.youtube.com/watch?v=_UpG9WboR9A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: sobota 9.listopad 2019 20:30 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pondělí 27.listopad 2017 21:01
Příspěvky: 3
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon St 1.4 Tsi Xcellence
Ahoj, mám Leona st 2.0 TSi 140 KW DSG s NAVI mk 2019. Chtěl bych nějak odemknout abych na obrazovce mohl pouštět videa buď z telefonu nebo z karty, neví někdo jestli je toto možné ?

Dík za info

_________________
SEAT Leon ST Xcellence 2.0TSi 140kW DSG


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: neděle 10.listopad 2019 21:16 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: středa 23.říjen 2019 16:43
Příspěvky: 27
Pohlaví: Muž
kdyz tak prochazim videa na youtube, tak jsem narazil na to, ze seat leon 5f existuje s parkovacim asistentem (tzn sam toci volantem na zaparkovani), ale v nabidce jsem to nenasel. da se to dokodovat (a pokud ano, za jakeho predpokladu) nebo je to hw pro nas trh nenabizeny?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: neděle 10.listopad 2019 21:38 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 14.červenec 2014 01:11
Příspěvky: 377
Pohlaví: Muž
Neexistuje,je to dodelavane jednim spanelskym tunerem. Vetsina tech videi je od nej.

_________________
Seat Leon 1.6 16V 2001


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 28.listopad 2019 09:20 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 28.listopad 2019 09:01
Příspěvky: 3
Pohlaví: Muž
Zdravím. Musí se něco kodovat při výměně LED světel 1.gen na Leon X-Perience 12/2014 za LED 2.gen po FL? Nebo to funguje plug in play?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 3.prosinec 2019 02:06 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 11.říjen 2019 17:57
Příspěvky: 4
Pohlaví: Muž
Zdravim, je tu niekto z okolia Nitry, prípadne širšie okolo, ktorý by mi vedel dokódovať nejake veci?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: středa 4.prosinec 2019 11:52 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 6.květen 2016 13:28
Příspěvky: 32
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon ST Cupra 300
ChazEr píše:
Ahoj, mám Leona st 2.0 TSi 140 KW DSG s NAVI mk 2019. Chtěl bych nějak odemknout abych na obrazovce mohl pouštět videa buď z telefonu nebo z karty, neví někdo jestli je toto možné ?

Dík za info


Ano lze to dokodovat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 253 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
PneuMagazín.cz

Magazín o pneumatikách, litých kolech a dalším podobném příslušenství

ProdejVeterán.cz

Inzerce automobilových i motocyklových veteránů a youngtimerů

AutoMotoZprávy.cz

Články z motoristického světa, ale i z dalších oblastí

Havarijní pojištění

Ušetřete na pojištění auta mávnutím křídel.



© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2018 SEAT KLUB CR z.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz


Informace o zpracování osobních údajů   |   Zásady používání souborů cookie   |   REKLAMA