SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je čtvrtek 22.únor 2018 02:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: sobota 3.únor 2018 13:30 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 18.leden 2018 10:32
Příspěvky: 4
Bydliště: Žabčice
Pohlaví: Muž
Auto: SEAT Leon ST Xcellence 1.4TSi 92kW
Pomoci app Carista to aktualne vypada takto

https://forum.skodahome.cz/topic/134493 ... nt-2294818

Nic moc, takze jsem to zase prepnul zpatky, jsem ale v BETA programu a aktualne to resim s vyvojarem aplikace, tak treba jeste neco casem vymysli, uvidime.

https://www.youtube.com/watch?v=0gj7fGFejXo

https://www.youtube.com/watch?v=Xbneh2l_ycc

_________________
SEAT Leon ST Xcellence 1.4TSi 92kW + Media System Plus 8"


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: sobota 3.únor 2018 13:53 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 14.červenec 2014 01:11
Příspěvky: 234
Pohlaví: Muž
Pokud v těch světlech nebude modul navíc, tak s tím víc dělat nepůjde. Ty světla musí hardwarově podporovat rozsvícení jednotlivých segmentů.

_________________
Seat Leon 1.6 16V 2001


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: sobota 3.únor 2018 14:15 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pondělí 27.listopad 2017 21:01
Příspěvky: 2
Pohlaví: Muž
Auto: Seat Leon St 1.4 Tsi Xcellence
Dík za info, toho že jsou potřeba jiný nebo nějakým způsobem upravený světla jsem si nevšimnul.

_________________
SEAT Leon ST Xcellence 1.4TSi 92kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: neděle 11.únor 2018 14:32 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 2.říjen 2008 17:33
Příspěvky: 365
Bydliště: okr. Uherské Hradiště
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1.8TSI
Ahoj,
je nějaká možnost mít v maxidotu voltmetr?
Vím o funkci kdy maxik ukáže nabití baterie v % ale radši bych přesnou hodnotu ve voltech
díky

_________________
Rodinná kolekce emocí:
Seat Leon III 1.8TSI ST FR 260HP
Seat Leon II 1.8TSI Style 205HPhttp://www.seat-forum.cz/viewtopic.php?f=135&t=27478
Seat Leon I 1.9TDI 110HP


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2016 SEAT KLUB CR o.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz