SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je středa 13.prosinec 2017 15:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pátek 28.duben 2017 06:47 
Offline
Petmen tuning
Petmen tuning
Uživatelský avatar

Registrován: úterý 10.červen 2008 13:30
Příspěvky: 4814
Bydliště: Prague,Czech
Pohlaví: Muž
Auto: FR :)
Mimo tema to tedy je! 1. Tady jsi v tematu o radiu a za 2. V leonu 5f a ne 1.P.
Nedelej tady v tom gulas :cti-pravidla: :hledej:

_________________
Škoda 100L deluxe 1975 Tuzex
Seat Leon 2.0 Tdi Ff 2008
Seat Leon 2.0 Tdi Fr 2016


Servis 603192846


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 9.květen 2017 15:49 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 22.září 2016 10:40
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Tak jsem se rozhoupal a taky pořídil OBDeleven :) . Tenhle týden by mělo přijít, tak až ho vyzkouším napíšu zkušenost a když by měl někdo zájem o dokódování, tak PM. Jsem z Prahy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 9.květen 2017 18:31 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 5.květen 2017 00:29
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Taky bych rád pár věcí, ale pořizovat to jen skrz to mi přijde zbytečný, není tady někdo z okolí Brna nebo Blanska? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 11.květen 2017 11:45 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 22.září 2016 10:40
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Japko33 píše:
Taky bych rád pár věcí, ale pořizovat to jen skrz to mi přijde zbytečný, není tady někdo z okolí Brna nebo Blanska? :)

29.-30.5. bych měl být v Brně. Sice ne s Leonem, ale OBD určitě budu moct vzít s sebou.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 11.květen 2017 15:32 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 5.květen 2017 00:29
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Kubin.filip píše:
Japko33 píše:
Taky bych rád pár věcí, ale pořizovat to jen skrz to mi přijde zbytečný, není tady někdo z okolí Brna nebo Blanska? :)

29.-30.5. bych měl být v Brně. Sice ne s Leonem, ale OBD určitě budu moct vzít s sebou.


Díky, ale auto má dorazit až v červenci, takže to bohužel nestihnu :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pátek 12.květen 2017 09:37 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 21.leden 2009 14:40
Příspěvky: 748
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1P 1,6 SportUp -30/-30
Já bych ti doporučil ten kabel za pár stovek koupit. Ano, kódování je sice většinou jednorázová věc, ale vyčtení závad je k nezaplacení. Teda vlastně za to většinou v servisu vyvalíš tři stovky :-)
Např. u mě: rozsvítila se kontrolka motoru. Tak jsem vyčetl, že se jedná o SPORADICKÝ špatný signál z lambdy. Závada vymazána a jezdí se dál. Kdybych byl bez kabelu a narazil na neseriózní servis, tak už jsem mohl být o pár tisíc chudší (za novou lambdu).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pátek 12.květen 2017 18:25 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pondělí 30.leden 2017 16:06
Příspěvky: 5
Pohlaví: Muž
Ahoj, už se tu někdo ptal, nenašel jsem ale odpověď. Jak je to se zárukou při dokodování mimo autorizovaný servis? FR je na cestě a taky bych chtěl pár drobností dokodovat, něco půjde asi přímo v servise, pokud to budou umět, klidně to zaplatím. Ale lákalo by mě si objednat OBDeleven a obejít se sám a kdykoliv. Pokud zná někdo odpověď, budu vděčný za info. Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pondělí 15.květen 2017 10:29 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 21.leden 2009 14:40
Příspěvky: 748
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1P 1,6 SportUp -30/-30
Kódování je jen změna nastavení v rámci toho, co daná jednotka už od výroby umožňuje. Za prvé by to nikoho nemělo v souvislosti se zárukou tankovat a za druhé kdyby se NÁHODOU objevil nějaký takový blb, tak budeš svatosvatě tvrdit, že ti to takhle už dodali a nikdo nemůže říct ani popel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pondělí 15.květen 2017 12:14 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3836
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
mrazek: To ti nevím, když se do jednotky ukládá info o tom jaká dílna to naposledy kódovala ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 16.květen 2017 09:32 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 21.leden 2009 14:40
Příspěvky: 748
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1P 1,6 SportUp -30/-30
To je pro mě novinka. Tak nic, no.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: úterý 16.květen 2017 16:21 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 22.září 2016 10:40
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Do jednotky se prý ukládá i třeba to, kolik km ujedeš s rozsvícenou kontrolkou motoru. Říkali mi to u Alhambry 2012, tak předpokládám, že Leon 2016 to bude mít taky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pondělí 22.květen 2017 12:32 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 22.září 2016 10:40
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Tak OBD vyzkoušeno a super. Za cca 5 minut jsem si nakódová 3 věci. Tak když by měl někdo zájem kolem Prahy, tak se ozvěte. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: čtvrtek 8.červen 2017 23:50 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 26.květen 2017 15:52
Příspěvky: 11
Pohlaví: Muž
Funguje OBDeleven na vypnutí Start/Stop i u MR 2017? Máte to někdo vyzkoušený? Prodejce totiž zmiňoval, že už to nejde, tak abych ho nekupoval zbytečně...

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: pátek 9.červen 2017 08:00 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 15.únor 2016 16:06
Příspěvky: 65
Pohlaví: Muž
SeatLeonFRko píše:
Funguje OBDeleven na vypnutí Start/Stop i u MR 2017? Máte to někdo vyzkoušený? Prodejce totiž zmiňoval, že už to nejde, tak abych ho nekupoval zbytečně...

Díky

nejlepsi bude, kdyz se zeptas primo vyrobce OBDEleven... http://obdeleven.proboards.com

Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dokódování
PříspěvekNapsal: neděle 11.červen 2017 21:54 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: čtvrtek 18.květen 2017 12:01
Příspěvky: 60
Pohlaví: Muž
Ahoj,

nabízím možnost nakodování pár drobností (protočení ručiček, změna loga na rádiu, chování climatronicu, chování zrcátek po zamknutí auta, laptimer na displeji mezi budíky....)
Můžu dojed za vámi na ose Hradec Králové, Pardubice, CHrudim. Možnost i potkání v Praze po domluvě.

Martin


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2016 SEAT KLUB CR o.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz