Romangsxr750 píše:
Ahoj všem, jsem tu nový, rozhodl jsem se pro nákup nového Leona ST FR 1,8Tsi , bohužel ale asi ve špatnou dobu, jelikož vypadl z ceníku paket TECHNOLOGY FR, takže se budu muset asi dívat po skladovkách, kterých s tímto motorem moc není. Prodejce mi tvrdil, že Technology FR paket zase zavedou, ale nebude tam už ta alcantra, která se mi na tom autě dost líbí.
A ted k věci, potřeboval bych vědět, jak moc a kam až mohu tlačit prodejce při poskytnutí slevy:
Na netu je nejlevnější za 540000kč s DPH v hotovosti (je tam oproti Technology navíc už jen navigace a adap. tempomat), je to ok nebo kam až mohou prodejci jít? Pochlubte se za kolik jste pořídili vy? (vím že u ŠKODOVKY to je běžně 10%, ale mohou dát na vyjímku až 20%).
Dále jsem někde četl o využití leasingu, se kterým dostanu 30000kč slevu z nového auta a mohu ho např. po 3 měsících celý doplatit a nejsou tam žádné pokuty, je to pravda, využil to někdo?
Díky za info
Roman
Škoda má vyšší marže, takže je u nich vyšší cena a proto mohou dát ale i větší slevu (třeba těch 20%). Pro seat víc než 10% nepočítej. Já dostal 11% a to mám ZTP průkaz. Bral jsem nový FR ST 1.8 DSG. Ceníková konfigurace byla cca 712000 a dostal jsem se na 650 000. Alcantara je příjemný matroš, i když je to trochu jak koberec (občas to chce učesat vlákna

Jinak technology paket je fajn a výrazně to zlevní výbavu. Jestli chceš být trochu vidět, objednej si desire red (je to krásná barva).