SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pátek 16.listopad 2018 07:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Komunikační status
PříspěvekNapsal: pátek 26.duben 2013 17:11 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: úterý 28.srpen 2012 15:55
Příspěvky: 101
Bydliště: Beroun
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba 6L
Při připojení Vagu se nastaví port, uloží, vybere se jednotka - až sem je vše v pohodě.Při načtení jednotky (jakékoliv) se po chvilce znova rozběhne načítání (vlevo nahoře kde je komunikační status probíhají baudy a různé protokoly).Znova je možné najet třeba do chyb, ale pokud to neudělám a chvilku počkám, začíná načítání znovu (zešedne výběrová nabídka a nejde poklepat).Jde mi o to, zda mám zakřížkovat v nastavení COM nějaké protokoly, nebo si nějak pohrát s nějakou komunikační rychlostí.Máte s tímto někdo zkušenost?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Komunikační status
PříspěvekNapsal: pondělí 29.duben 2013 19:19 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 21.leden 2009 14:40
Příspěvky: 763
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž
Auto: Leon 1P 1,6 SportUp -30/-30
Divné. Většinou se s rychlostí portu vůbec nemusí hýbat. Zkus postupně snižovat, ale nemyslím, že by to pomohlo. Nejlíp vyzkoušet jiný kabel...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Komunikační status
PříspěvekNapsal: pondělí 29.duben 2013 19:23 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 5.květen 2010 16:12
Příspěvky: 3850
Bydliště: ČR
Pohlaví: Muž
Auto: Toledo 1M 1,9TDi 81kW
To vypadá spíš na blbě nastavenej port ve woknech, měnil si nastavení, předtim to šlo, kabel na jinym pc šel?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Komunikační status
PříspěvekNapsal: pondělí 29.duben 2013 21:55 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně

Registrován: úterý 28.srpen 2012 15:55
Příspěvky: 101
Bydliště: Beroun
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba 6L
Koupil jsem kabel a chodil na pevném PC s XP (mazal jsem chybu airbagu, napichoval i Octavii).Po kolapsu PC se nainstaloval W7 - to jsem také rozchodil (odešla mi cívka, tak jsem napichoval).Po asi 3 autech z rodinného kruhu se po načtení jednotky airbagu u Feldy a zadání chybového registru PC restartoval a od té doby mi to nenacházelo jednotky v autech.Po několikanásobném přenesení PC z podkroví do garáže jsem se nasr.l a zakoupil notes.Je sice památeční, ale maká.Už jsem ho měl párkrát tréninkově v akci a najednou nastává popisovaná věc.Ale pokud hned překliknu, tak to načítá.Dnes jsem třeba dělal longlive INSP.Jen jsem se ptal, co to může být, protože mám na paměti zásek na původním PC.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


České Casino Online

Ceske-casino-online.cz - Internetové Kasino



© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2018 SEAT KLUB CR z.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz


Informace o zpracování osobních údajů   |   Zásady používání souborů cookie