SEAT-forum.cz
http://seat-forum.cz/

kam na čip
http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=60&t=36977
Stránka 10 z 10

Autor:  kiklop32 [ čtvrtek 28.srpen 2014 20:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

A to si dostal nasoleno i na DP
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=132624


:zed:

Autor:  motorpower [ čtvrtek 28.srpen 2014 20:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Ono je to fuk, jeden lepší jak druhý.

Autor:  toledo sxe [ čtvrtek 28.srpen 2014 20:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Pomlouvači z internetu :savle: do očí by jste mu to nikdo z vás neřekl hrdinové :smile: docela podpásovka někoho pomlouvat, když se ani nemůže bránit.

for kiklop:
nasoleno jo? leda prd, uzamkli si to tam, protože to smrdělo - všichni tam akorát machrují, že čip bez brzdy nejde udělat, nebo když už jde tak na h**** - ano jsou tu tuneři, kteří lejou do ř.j. a ani neví co, ale nikdo mi prokazatelně nezdůvodnil proč ne úpravu od diesel technik za 2999.-kč já to vidím tak, že je to konkurenční boj toť vše. a na DP fóru jsem odpovídal na otázku kam na spolehlivý a přitom ne drahý čip, uvedl jsem právě diesel-technik protože ho mám sám prověřený a v okolí lidem co jsem ho doporučil jsou také spokojeni.

jo a kiklůpku ty běž raději vysvětlovat jak je to s otáčkama ty rozumbradičko :smile:

Autor:  Jayson [ čtvrtek 28.srpen 2014 21:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

motorpower píše:
Jayson a kde jsi přišel na to, že umě je špatně?? Jedna šestky jsem dělal první, pouze bez velkého humbuku, a DP není jedinná firma. Je pouze jedna z mála kvalitních. Což Bullis rozhodně není.
A tvoje rady viz Lambda sonda jsou také out. Proč by měl jet někdo z Prahy do BH v Košicích kvůli vypnutí lambdy. DP to sice nedělá , ale já třeba ano a Profituning/ Mvole/ také. :)

O tobě nepadlo ani slovo.

Autor:  leonit [ sobota 30.srpen 2014 18:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

spolupracuji s nimi už přes 8 let,točilo se na jejich brzdě několik klubáků odsud a spousta mých klientů včetně všech mých vozů,nebyl nikdy žádný zásadní problém,pokud by byl zájem stačí se tam proznámit mym jménem a upraví vám cenu,nikomu je nenutím,je to jen další alternativa mezi konkurencí,za sebe je můžu doporučit ;)
http://www.mereni-vykonu.cz/objednavka/easy

Autor:  kiklop32 [ sobota 30.srpen 2014 19:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

leonit píše:
spolupracuji s nimi už přes 8 let,točilo se na jejich brzdě několik klubáků odsud a spousta mých klientů včetně všech mých vozů,nebyl nikdy žádný zásadní problém,pokud by byl zájem stačí se tam proznámit mym jménem a upraví vám cenu,nikomu je nenutím,je to jen další alternativa mezi konkurencí,za sebe je můžu doporučit ;)
http://www.mereni-vykonu.cz/objednavka/easy



K čemu brzdu? :zamykam:

Autor:  kiklop32 [ sobota 30.srpen 2014 19:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

toledo sxe píše:
Pomlouvači z internetu :savle: do očí by jste mu to nikdo z vás neřekl hrdinové :smile: docela podpásovka někoho pomlouvat, když se ani nemůže bránit.

for kiklop:
nasoleno jo? leda prd, uzamkli si to tam, protože to smrdělo - všichni tam akorát machrují, že čip bez brzdy nejde udělat, nebo když už jde tak na h**** - ano jsou tu tuneři, kteří lejou do ř.j. a ani neví co, ale nikdo mi prokazatelně nezdůvodnil proč ne úpravu od diesel technik za 2999.-kč já to vidím tak, že je to konkurenční boj toť vše. a na DP fóru jsem odpovídal na otázku kam na spolehlivý a přitom ne drahý čip, uvedl jsem právě diesel-technik protože ho mám sám prověřený a v okolí lidem co jsem ho doporučil jsou také spokojeni.

jo a kiklůpku ty běž raději vysvětlovat jak je to s otáčkama ty rozumbradičko :smile:



Třeba takto brzdičko.

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=136868

Autor:  leonit [ sobota 30.srpen 2014 20:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Kiklope chapu ze s jednim okem nevidis svet cipu realne,proto tvou nesmyslnou otazku prejdu s klidem a bez emoci. Snad jen pro tvuj klid a osvetu,pokud jdes k nekomu na alespon trochu kvalitni cip,miva i brzdu. A v neposledni rade,pokud pominu vsechny procedury,te snad taky zajima jaky ze tedy jsi mel vykon na kolech pred cipem a po cipu,jaky byl kroutici moment atd.pokud se spokojis s tunerem co ti tam z kompu naleje 20koni behem 5 minut tak fajn a preju ti mnoho stastnych kilometru se zarucenym vykonem. :d***l:

Autor:  kiklop32 [ sobota 30.srpen 2014 20:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

leonit píše:
Kiklope chapu ze s jednim okem nevidis svet cipu realne,proto tvou nesmyslnou otazku prejdu s klidem a bez emoci. Snad jen pro tvuj klid a osvetu,pokud jdes k nekomu na alespon trochu kvalitni cip,miva i brzdu. A v neposledni rade,pokud pominu vsechny procedury,te snad taky zajima jaky ze tedy jsi mel vykon na kolech pred cipem a po cipu,jaky byl kroutici moment atd.pokud se spokojis s tunerem co ti tam z kompu naleje 20koni behem 5 minut tak fajn a preju ti mnoho stastnych kilometru se zarucenym vykonem. :d***l:



Trochu si to nepochopil, ale nevadí :D To byla narážka na toledo sxe, kde jsme se mu na DP snažili vysvětlit to co jsi napsal, ale stále nic.

Autor:  leonit [ sobota 30.srpen 2014 20:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Pravda,reagoval jsem jen na tu otazku...

Autor:  toledo sxe [ sobota 30.srpen 2014 21:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

kiklope máš za sebou alespoň 9-letku na Z.Š., nebo se tady snažíš dělat ze sebe důvěryhodný zdroj informací wikimana? pochop už jednou, že jsem odpovídal na otázku: Poraďte někdo dobrý hodně levný (rozumný) chitptuning na 77kw 1.9tdi

Hodně levný není s brzdou a to je snad každému jasné ne? Je na každém, jak se rozhodne - mě stačí úprava na 5P za 2999,-kč normálně s tím jezdím a s předchozím 1-eLkem jsem najezdil okolo 90000 km právě s úpravou od D.T. a bez jediného problému, to co Ty nedokážeš pochopit je pro někoho běžná věc. To že Ty máš jiný názor Tě neopravňuje k pomlouvání a zesměšňování ostatních uživatelů. Někdo naleje do úpravy o mnoho více a taky mu to nerozmlouvám, vždyť je to jen jeho věc. Pokud by si měl s D.T. špatnou zkušenost, tak nenapíšu ani popel, ale Ty se snažíš jen pomlouvat člověka, kterého neznáš osobně a nemáš s ním žádnou zkušenost a to je ta prasárna čemu já nerozumím :)

Autor:  kiklop32 [ neděle 31.srpen 2014 13:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Ty nerozumíš tomu, že se nikdo neopírá o tvého úpravce. Ale o způsob jak to dělá. Co já vim, třeba je úprava lepší jak od DP,MT,Funa, Oleska...

Ale jak to dokážeš? Jak už psali snad desítky lidí kvalitní chip nestojí 3000! Myslíš, že je rozumné si nechat do auta nalejt něco co ani nevíš co je? Vzhledem k tomu, že to máš tak asi ano. CO když tam máš jen +10KW a zbytek placebo? a když něco odejde tak úspora 5000 na softu se opravdu vyplatí. Takže to co radíš prostě rozumné není.

Autor:  JasteR [ úterý 2.září 2014 09:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Staci trochu premejslet, pokud je upravce seriozni, ma vlastni vyvoj sw (ne ukradeny, nebo stazeny jak je bezne), motorovou brzdu, drahe nastroje na diagnostiku a pripadny navazujici dalsi servis, kazde auto ladi individualne + musi investovat pro dalsi rozvoj, tak za 3.000,- nezaplati ani naklady.. to musi byt kazdemu jasne, tezko pak muzeme hovorit o nejake kvalite a je jedno o jakeho jde "upravce"... to neni o konkurenci, ale solidnosti a renome f.

Autor:  Džedy [ úterý 20.červen 2017 21:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: kam na čip

Nevím kam to napsat ale tady to asi bude nejvhodnější.Potřeboval bych poradit ohledně čipování 1.8t AUQ..Po pár měsících co jezdím na origo soft jsem se rozhodl pro chip ale ještě jsem nevěděl že to bude takový problém,chip udělal místní člověk který se tomu věnuje.Po chipu jsou opět hodně citelné propady v tahu,zátah od spodka je lepší ale jen cca prvních pár sekund než to přefoukne.V chipu prej problém není ( ale já si myslím něco jiného) údajně to na jiných autech funguje normálně jen to moje je prostě na ..... :) .Jěště proběhne jedna oprava,údajně se budou muset prolomit nějaké limity a turbu se v určitých otáčkách ještě přidá(na úkor životnosti,není to prej běžné),si nedokážu představit co to udělá když už teď to přefukuje.. Máte někdo také špatné zkušenosti s chipem u tohodle motoru popř,jak jste to vyřešili ?Kdyby se o tom s někým kdo tomu rozumí dalo pobavit budu jen rád.

Stránka 10 z 10 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/