Právě je neděle 26.říjen 2014 02:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: úterý 30.listopad 2010 21:13 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: úterý 30.listopad 2010 20:59
Příspěvky: 171
Pohlaví: Muž
Auto: VW Caddy
Zdravím, nemá někdo zkušenost z dodatečnou zástavbou palubního PC z modelu Cordoba SX. Mám páčku, mám budíky, mám dokonce kabeláž z páčky až do rozvodné skříňky, ale nevím kam jdou kabely z čidla: exteriéru,teploty oleje a průtoku paliva. Šiklo by se schema zapojení nebo zkušenost někoho, kdo s tím už experimentoval.

PS: chci to dát do své Incy 1,4i která samozřejmě tuhle výbavu nikdy neměla

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: úterý 30.listopad 2010 23:24 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 11.říjen 2009 00:03
Příspěvky: 2060
Pohlaví: Muž
Auto: cordoba vario
Jo tak tohle by mě taky zajímalo, chtěl bych taky MFA na svou 1,6i ALM. Opravdu to nikdo nezkoušel dobastlit?

I do pitomýho fáva se dá jednoduše nainstalovat palubák...

_________________
cordoba vario 1,6 SocialEdition Obrázek
FujWé Golf V TDI sport bez motoru
simply clever > auto emocion > das auto


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: středa 1.prosinec 2010 08:41 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák

Registrován: úterý 27.duben 2010 16:04
Příspěvky: 515
Pohlaví: Muž
Auto: Esiksko
jestli se nemylim tak je to pozapojovany v palubce u diag zasuvky ne? muzu ti to ted maximalne vyfotit ale tak prelom unor/brezen se chystam vymenit palubovku takze pak ti to muzu kompletne zdokumentovat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: středa 1.prosinec 2010 10:20 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 11.říjen 2009 00:03
Příspěvky: 2060
Pohlaví: Muž
Auto: cordoba vario
Mě by ještě zajímalo, zda MFA někdo dodělával na 1.0, 1.4, 1.6, do kterých pokud se nepletu MFA z výroby nikdy nedodávalo. Tak jestli to pak správně ukazovalo?

_________________
cordoba vario 1,6 SocialEdition Obrázek
FujWé Golf V TDI sport bez motoru
simply clever > auto emocion > das auto


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: středa 1.prosinec 2010 17:40 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák

Registrován: úterý 3.listopad 2009 12:55
Příspěvky: 631
Pohlaví: Muž
schéma mám, není problém dodělat.. o jake jde přesně auto? rok výroby? motorizace?

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, zjištování PIN, Immobilizéry, montáže navigací - Nexus,Colulmbus, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů, origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel.776200941


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: středa 1.prosinec 2010 18:37 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: úterý 30.listopad 2010 20:59
Příspěvky: 171
Pohlaví: Muž
Auto: VW Caddy
Já to chci dát do VW caddy respektive Seat Inca. r.v. 97, motor 1,4i, typ AEX. Budou stačit na přestavbu budíky,páčka a kabel z páčky k pojistkovce? Čidlo teploty oleje mám taky, Nemám čidlo teploměru exteriéru (dokoupim) a nevím z čeho je načítána aktuální a průměrná spotřeba. Z řídící jednotky motoru, nebo z nějakého průtokového čidla na vstřiku? Zládl bys to zapojit?


Naposledy upravil el provo dne středa 8.prosinec 2010 17:32, celkově upraveno 1
pravidlo e


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: neděle 12.prosinec 2010 20:42 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 14.červen 2007 17:03
Příspěvky: 81
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
Zdravim, muze mi nekdo poslat, ci tady napsat postup? Ci aspon co je vsechno k tomu potreba a co vsechno se musi upravit.
Mam cordobu r98 1.6 55kw. Diky..

milhausek píše:
schéma mám, není problém dodělat.. o jake jde přesně auto? rok výroby? motorizace?

_________________
Galerie mojich úprav :)
http://ufyn.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: neděle 12.prosinec 2010 21:09 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák

Registrován: úterý 3.listopad 2009 12:55
Příspěvky: 631
Pohlaví: Muž
rox100: zapojit zvládnu, není problém.. spotřeba jde z RJ motoru..

ufyn: musíš mít budíky, páčku, kabeláž.. není problém zapojit...

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, zjištování PIN, Immobilizéry, montáže navigací - Nexus,Colulmbus, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů, origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel.776200941


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: úterý 14.prosinec 2010 11:48 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 14.červen 2007 17:03
Příspěvky: 81
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
milhausek píše:
ufyn: musíš mít budíky, páčku, kabeláž.. není problém zapojit...


A jak je to s diagnostikou? Nebude to potrebovat nejak sparovat prez kabel? (nove budiky, rid.jednotka, atd..)

_________________
Galerie mojich úprav :)
http://ufyn.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: úterý 14.prosinec 2010 14:12 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák

Registrován: úterý 3.listopad 2009 12:55
Příspěvky: 631
Pohlaví: Muž
tam není immo v budíkách

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, zjištování PIN, Immobilizéry, montáže navigací - Nexus,Colulmbus, pal.pc,tempomatů, výměny palubních přístrojů, origo dodělávky, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel.776200941


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: úterý 14.prosinec 2010 23:21 
Offline
SEATí dospělák
SEATí dospělák
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 11.říjen 2009 00:03
Příspěvky: 2060
Pohlaví: Muž
Auto: cordoba vario
mohl byste sem dát někdo foto kabeláže co je potřeba, rád bych věděl, co vše musím mít...
Stačí svazek od budíků do pojistkovky a svazek od páčky se připojuje do pojistkovky?

_________________
cordoba vario 1,6 SocialEdition Obrázek
FujWé Golf V TDI sport bez motoru
simply clever > auto emocion > das auto


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: čtvrtek 16.prosinec 2010 10:28 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 14.červen 2007 17:03
Příspěvky: 81
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
A co to schema? Bylo by?

_________________
Galerie mojich úprav :)
http://ufyn.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Elektrické schéma zapojení palubního přístroje MFA
PříspěvekNapsal: neděle 26.prosinec 2010 19:00 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 14.červen 2007 17:03
Příspěvky: 81
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
Tak to schema nikdo nema?

_________________
Galerie mojich úprav :)
http://ufyn.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz