SEAT-forum.cz hlavni logo
Právě je pátek 15.prosinec 2017 00:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: neděle 27.březen 2011 22:56 
Offline
SEATí školák
SEATí školák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 16.únor 2011 00:14
Příspěvky: 1302
Pohlaví: Muž
Tak co se týče toho Hi/Lo měniče, je to vysokofrekvenční měnič. Používá se tehdy, pokud chceme dát zesilovač na repro s tím, že z rádia není solo výstup na CINCH. Tudíž zapojení je takové, že se přeruší kabely, co jdou do repra. Tam se dá tenhleten měnič. Na něj se napojí zesik a z něj se napojí repra. Bez toho modulátoru pak repro chrastí, protože je to jiný signál. Starší zesilovače ten modulátor měli v sobě. Dneska už ne.e..

Jinak s tou změnu kabelu od changeru je to složitější. Oni prodávají kabel, co má na jednom konci modrý konektor a na druhém JACK. Ten ale nefunguje. Changer dává jiný signál. Musí tam být modulace. Dávám odkaz na pána, co to vyrábí:

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=54&t=128438


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: úterý 19.duben 2011 20:28 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec
Uživatelský avatar

Registrován: úterý 16.listopad 2010 18:07
Příspěvky: 44
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba vario 2000
Tak hotovo !!!

Problem s MP3 jsem konečně vyřešil. 8)

Dlouho jsem nic na to nepsal pač jsem to dlouho neřešil byly jiné starosti.. ale nakonec jsem vyguglil a koupil toto:

http://www.autokom-audio.cz/?p=products ... -pinu--CD-

po zapojeni do radia a zmačknutí tlačítka CD a připojení mp3ky to začalo hned bez dalších uprav fungovat. Mohu to doporučit, je to podstatně levnější než ta čtečka pam. karet co stojí 2500.- (přehnaně moc) a splní to v podstatě stejnej učel

;)

_________________
Pomalu, ale jistě!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: úterý 19.duben 2011 21:22 
Offline
SEATí školák
SEATí školák
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 22.červenec 2010 08:27
Příspěvky: 1734
Bydliště: vydlákov
Pohlaví: Muž
Auto: CorBoda 1.9TDI
gratulace...hodně lidem si ulehčil práci 8)

_________________
ExProvo Seat Cordoba 6K2 1.9 TDI 81kw+soft = ??? KW, KAT,EGR off system Miras. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Obrázek
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Seat Cordoba 6K2 1.9 TDI 66KW,crazy white Wrap,EGR+KatOff, Clean exhaust, TA-55mm DOWN - SALE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 8.prosinec 2011 11:56 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: neděle 27.listopad 2011 11:21
Příspěvky: 55
Pohlaví: Muž
Tak jsem se po dlouhém váhání pustil do zapojení vlastního rádia.Sice to trvalo den a půl ale výsledek si myslím, že je ucházející.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 8.prosinec 2011 18:56 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 20.srpen 2009 14:36
Příspěvky: 231
Bydliště: Velký Ořechov
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
máš to pěkně udělané :potlesk:

taky sem si to dělal, ale už sem tam nedostal ten rámeček kolem rádia :D


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
1,9 TDI chip xxx kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 8.prosinec 2011 18:58 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 20.srpen 2009 14:36
Příspěvky: 231
Bydliště: Velký Ořechov
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
a ještě by mě zajímalo , jaks vyřešil nastavování hodin ??? :)

_________________
1,9 TDI chip xxx kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: pátek 9.prosinec 2011 10:15 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: neděle 27.listopad 2011 11:21
Příspěvky: 55
Pohlaví: Muž
No ten rámeček jsem tam dostal tak,že jsem vlastně udělal ještě mezeru kolem celýho rádia a tam ho zapustil.Je to prekérka ale jde to.No a tlačítko jsem chtěl původně přemapovat na to ovládání bassu ale to se rozházý celý ovládání protože je to dvouvrstvej tišťák.Tak jsem potom napájel dva drátky na ten spínač co je na tišťáku,koupil si obyčejný spínač na autoalarm a vyvedl ho do záslepky nad displejem.Tam co ty máš TCS.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: sobota 10.prosinec 2011 09:39 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 20.srpen 2009 14:36
Příspěvky: 231
Bydliště: Velký Ořechov
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
Já to mám na tom tlačítku bass musel jsem tam dávat nějaké jiné hodnoty rezistorů si pamatuju

_________________
1,9 TDI chip xxx kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: pondělí 12.prosinec 2011 10:35 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 10.srpen 2009 19:02
Příspěvky: 731
Pohlaví: Muž
Dobrý den, stalo se mi že jsem jel, ukazovalo mi to vlevo nahoře dojez a problikla tam teplota pak chvili klid a zas tam problikla nachvilku teplota... a nakonec tam zustala teplota a po cca 5 minutach tam zas vlitnul dojezd.... nevíte čím to muze být ?

_________________
Seat Ibiza 1.4 MPI, rok 2000

viewtopic.php?f=133&t=27226


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: středa 14.prosinec 2011 07:52 
Offline
SEATí nemluvně
SEATí nemluvně
Uživatelský avatar

Registrován: neděle 3.říjen 2010 01:46
Příspěvky: 106
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba 6K2
Tom88as píše:
Já to mám na tom tlačítku bass musel jsem tam dávat nějaké jiné hodnoty rezistorů si pamatuju


To jsem jaksi vynechal, a nastavení hodin probíhá o půlnoci odpojením baterie :D ale s datem je to už složitější :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 15.prosinec 2011 09:42 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 20.srpen 2009 14:36
Příspěvky: 231
Bydliště: Velký Ořechov
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
tak to je nepříjemné :) , pamatuju že já sem si to uvědsomil taky až na poslední chvílu :lol:

_________________
1,9 TDI chip xxx kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 15.prosinec 2011 09:44 
Offline
SEATí batole
SEATí batole
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek 20.srpen 2009 14:36
Příspěvky: 231
Bydliště: Velký Ořechov
Pohlaví: Muž
Auto: Cordoba
lukbe píše:
Dobrý den, stalo se mi že jsem jel, ukazovalo mi to vlevo nahoře dojez a problikla tam teplota pak chvili klid a zas tam problikla nachvilku teplota... a nakonec tam zustala teplota a po cca 5 minutach tam zas vlitnul dojezd.... nevíte čím to muze být ?





já bych se podíval do toho přepínače, jestli tam není studeňák , nebo nějaká jiná krpa

_________________
1,9 TDI chip xxx kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: čtvrtek 15.prosinec 2011 10:11 
Offline
SEATí předškolák
SEATí předškolák
Uživatelský avatar

Registrován: pondělí 10.srpen 2009 19:02
Příspěvky: 731
Pohlaví: Muž
Do jakého přepínače? a jak poznám tady studeňák ?

_________________
Seat Ibiza 1.4 MPI, rok 2000

viewtopic.php?f=133&t=27226


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: pondělí 19.prosinec 2011 23:40 
Offline
SEATí novorozenec
SEATí novorozenec

Registrován: pátek 16.prosinec 2011 23:44
Příspěvky: 10
Pohlaví: Muž
Nasazení rádia po vyříznutí do origo panelu s displayem je dost pracné,ono vymontování té bedny s rádiem,znamená,že musíš bejt dost dobrej elektrikář,páč musíš přepojit el.ovládání topení co tam je.Já to vyřešil namontováním rádia,do přihrádky pod volantem kde jsou pojistky,někde jsem to okoukal na netu.Natáhl jsem si jen + kabel,koupil redukci na anténu a iso koncovka na repro,je na tom origu radiu,tak že stačí přepojit.Nelze ale přepojit ta origo napájecí iso koncovka,páč ta pouští proud,právě do toho ovládání topení.Klidně se ptejete rád poradím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cordoba 2000 sound system - problem
PříspěvekNapsal: neděle 26.únor 2012 20:39 
Offline
SEATí školák
SEATí školák
Uživatelský avatar

Registrován: středa 16.únor 2011 00:14
Příspěvky: 1302
Pohlaví: Muž
hodně vymazlený! :)


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


© 2008 phpbbstylists.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
© 2007-2016 SEAT KLUB CR o.s., Pavel Srp: info@seat-klub.cz
Český překlad – phpBB.cz