koupil jsem si nyní Leona 2015 a mám tam navigaci o verzi (*). A jel jsem dle Vašeho návodu, vybral jsem si na stránce golfa, nejnovější verzi map, ale ta má velikost 26GB a má orig. SD karta jen 14,2GB. Když to hodín na neoriginální SD kartu tak mi to nefunguje a na origo kartu se to nejvejde. Projížděl jsem celé vlákno a tento problém jsem tam nenašel. Můžete mi prosím poradit?
Postup aktualizace navigace 6P0:
1. Stáhneme si mapy z
https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/de/de/index/downloads/maps-download#/-> Vybereme Golf -> Golf ab 2017 -> Discover Media -> v sekci DOWNLOAD KARTENMATERIAL si vybereme balík map podle potřeb. (Já stahoval hned tu první - Paket 1)
2. Mapy rozbalíme.
3. Vezmeme SD kartu z auta, odemkneme zámek proti zápisu.
4. Zálohujeme si vše co je na kartě - takže celou složku maps tak jak je!
5. Smažeme obsah SD karty -> Smazat složku maps, neformátovat kartu! (asi je to jedno, ale nebudeme riskovat

)
6. Stažený obsah nakopírujeme na SD kartu tak jak je.
7. Potom je potřeba přepsat tenhle soubor na SD kartě původním souborem, který máme v naší záloze SD karty (tenhle krok je nejspíš pro ty, co nemají MapCare): \maps\EEC\EEC\WLD\OVERALL.NDS
(podle některých návodů se ještě přepisoval i soubor \maps\EEC\PRODUCT.NDS, ale myslím, že tenhle jsem nakonec nechal jak je a funguje to, takže nepřepisovat!)8. SD kartu zase zamkneme a hurá do auta.
PS: Pokud se něco podělá, nechoďte za mnou, je to na Vaší zodpovědnost.

Já to prvně zkoušel na druhou SD kartu, ale bez úspěchu. Až jsem se odhodlal k tomu použít originální kartu, tak to šlo - ty karty jsou nějak navázané na auto.